Cara Buat Tulisan Biru Dekat FB Tanpa Like Page!

Sorry lama tak update..
so hari ini aku nak ajar readers kat blog aq ni buat tulisan biru kat FACEBOOK,,
Certain orang msti sibuk na like page,,or tergopoh-gopoh cari page yang berkaitan untuk balas text biru kawan korang kan??
sekarang da x payah nak dok like page,,memenuhkan Home korang kat FB jew,,

caranya mudah,,

first like Page ny!!
Tekan Sini!

lepas like korang copy ny → @X[184559744940365:WRITE TEXT HERE]

lepas tue korang paste dekat status,,tapi jangan korang tekan post or comment t kuar ap yang korang copy jew..

kalau korang nak buat tulisan uh,, korang kena tulis dekat "WRITE TEXT HERE"..
contohnya →@X[184559744940365:Blog hanyeaquesaiful.blogspot.com menarik lah]

n sebelum korang post/comment buang "X" selepas tande "@" tue
nanti jadi macam ny →@[184559744940365:Blog hanyeaquesaiful.blogspot.com menarik lah]

n baru korang tekan post/comment..
n hasilnya,,korang tak perlu like page orang,,korang boley tulis apa yang korang nak,,
selamat mencuba,,sebarang pertanyaan boley tinggal kan komen di bawah atau di shoutbox disebelah kanan,,

5 comments:

  1. mungkin dah tukar cara,,yang sekarang tak dapat dikenal pasti lagi,,saya akan cuba cari yang terbaru,,
    :)

    ReplyDelete
  2. Salam, anda seorang Muslim?
    jika YA, tahukah anda gambar anda memegag botol hijau tersebut seolah olah anda mabuk...
    Niat tidak menghalalkan cara, sila rujuk ustaz terdekat beserta kitab. Apa hukumnya dgn gambar tersebut...segeralah bertaubat...Allah itu maha pengampun, Wallahualam

    ReplyDelete
  3. wa'alaikummusalam , ya saya seorang muslim dan beragama islam , saya masih berpegang pada al-quran dan al-sunah , dan saya akan bertanya akan pekara ini dengan ustaz . dan saya juga ingin menanyakan anda , bagaimana pula dengan orang yang gemar mengumpul botol arak untuk dijadikan perhiasan walaupun botol itu dibasuh bersih ?

    ReplyDelete
  4. boleh x bagi tutorial kt status untuk like page..(promote page)

    ReplyDelete

Followers